Mitt drömhem

Hej alla!
Tänkte att det var dags att visa er en ordentlig bild på vårt drömhem som vi byggde och flyttade in i för bara några månader sen.
Som ni ser så är inte tomten helt klar, men eftersom gräset inte skulle hinna sätta sig i år så måste vi vänta tills nästa vår. När vi byggde huset så var det viktigt för oss att försöka tänka på miljön och ett utmärkt sätt att bidra till att minska växthuseffekten på är att isolera med cellulosaisolering, så det gjorde vi!
För er som är inne på att bygga hus och vill veta mer om denna typ av isolation kan gå in och läsa HÄR. Det är perfekt nu till hösten och vintern att ha ett väl isolerat hus så att det håller värmen ordentligt. Vi har valt att ta bort element i huset och har istället hopp om att kunna elda det varmt och hålla värmen med ett väl isolerat hus.
Utsikten från vårt hem är inte så tokig den. Vi har inga grannar åt detta hållet utan bara natur och friluftsområde så långt ögat kan nå och flera mil bort. Det är så fridfullt och underbart här och jag kan inte med ord förklara hur glada och tacksamma vi är för att vi hade möjlighet att bygga vårt drömhus på denna fantastiska plats!

49 reaktioner på “Mitt drömhem”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *