Sneak a peek på hallen

Här har ni en liten sneak a peek på hallen/entrén i vårt hus. Vi har inte hunnit inreda den än, så jag lägger upp fler bilder när allt är klart.  
Idag har verkligen varit en riktig toppendag! Jag fick målat en hel del och sen när min man kom hem så åkte vi till ett shoppingcenter och köpte lite nytt till huset och lite andra grejer till mig. (Kan visa imorgon om ni vill se?) Medan vi var borta så gick strömmen här hemma, vilket var lite dumt eftersom vi handlat massa mat. Men nu funkar allt som det ska igen! Min goa, glada och friska bebis ligger och sover, så nu är det fullt mys i soffan med min man. Imorgon kommer bästis hit! Åååå som jag längtar! Pussåkram på er! 😉

16 reaktioner på “Sneak a peek på hallen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *