Min robot

Nu har vi precis ätit lunch här hemma och snart ska vi åka och handla inför helgen.
(nu hade inte filip hakklappen på sig när han åt mellanmål men..) Tänkte bara tipsa alla nyblivna mammor där ute för den bästa hakklappen till dom små när dom börjar äta. Vi köpte först hakklappar av tyg, men den här plastklappen med en liten ficka längst ner är den absolut bästa! Den fångar upp all mat man tappar, plus att man till och med kan köra den i diskmaskinen! Tjohoo! 😉
Såg också att det var många som undrade över min kära hjälpreda här hemma, Bengt – dammsugarroboten. 😉
Han är i full gång på övervåningen idag. Det var många som undrade hur den fungerar och om den verkligen dammsuger upp allt och svaret är JA! 😉 Bara det bästa duger i våran familj och detta är den absolut bästa dammsugaren man kan köpa. Jag längtar tills det kommer robbot-svabbare också så man slipper att tänka på golven helt och hållet! 😉
 

24 reaktioner på “Min robot”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *