Haters gonna hate

Godmorgon!
Jag tänkte bara att jag skulle berätta för er hur roligt jag tycker det är att jag har fått så ofattbart många läsare och vad glad jag blir för alla fina kommentarer jag får!
Sen förstår jag ju själv att det finns mindre snälla personer där ute och jag förstår också att det finns människor som inte gillar mig. Alla är ju inte lika (och det är väl tur det för annars skulle världen se oerhört tråkig ut). Jag ville bara få fram att kommentarer som följande hellre kan låtas bli att skrivas:
I detta tillfälle håller ”Robban” och ”Mysfrun” med varandra och kommenterar var och vartannat inlägg jag skriver. Det som jag tycker är väldigt lustigt är att dom två har exakt samma IP-adress. 
Yeye, Haters gonna hate! Hehe 😉

41 reaktioner på “Haters gonna hate”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *