Hey you

Yo! Look at me bitches! 😉
Nu kan den här lilla coolingen nästan stå alldeles själv. Shit alltså, det känns som om det vore igår han låg i min famn som en liten boll och nu är det 9 månader senare och han är en stor liten pojke som utvecklas och gör framsteg varje dag. När min andra stora pojke kom hem från jobbet så satte vi oss ner och funderade på vad vi egentligen skulle äta till middag. Alltid detta stora problem. 😉

Vi satte oss och googlade och kollade igenom massa goda recept, skrev ner en middagslista på vad vi skulle äta i veckan och så åkte vi och handlade allt. Vi är helt tokiga i goda middagar så nu kommer det att lagas allt från krabba, musslor och lax till fin fin kyckling! Känns underbart att ha kylen fullproppad med god mat!
Nu sover Filip så då är det som vanligt fullt mys för mig och min underbara man! Hoppas ni får ett fantastiskt slut på denna härliga dag! Kram på er!

30 reaktioner på “Hey you”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *