On top of the world

Ååå jag är så lycklig att jag bara har lust att skrika rakt ut! Jag är bara 26 år och har allt jag någonsin kunnat drömma om och det sjuka är att det bara blir bättre och bättre för varje dag som går!! Jag är gift med den absolut bästa, snällaste och finaste mannen jag någonsin mött. Tillsammans har vi den goaste lilla killen i världen. Jag bor i ett stort drömhus som vi byggt från grunden och inrett i nya designermöbler från topp till tå. Och som att detta inte var nog så får jag göra det jag älskar varje dag. Skriva, måla, shoppa, träffa vänner, äta gott och bara umgås med min familj och njuta av livet. Jag lever verligen i min egen dröm! Nyp mig inte för jag vill ALDRIG vakna upp! 😉
If this is a dream, please let me keep dreaming! 😉

48 reaktioner på “On top of the world”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *