LV och Apple

För er som följt mig länge så kom det säkert inte som någon överraskning att jag äääälskar Louis Vuitton? Jag har det ena och det andra där ifrån, men till födelsedag så önskade jag ju mig ett bälte bland annat, men min man bestämde sig för att köpa en bil till mig istället! 😉 Hehe. Så då fick jag ta saken i egna händer och gå och köpa ett till mig själv! 😉
I LOVE IT!
By the way, på tal om ingenting alls så såg jag förresten att Appel släpper en Iwatch 2015. Shit vad coolt! Den ska jag bara ha!!!

Tror dock att det kommer ta slut på en sekund och man orkar ju inte vänta i all evighet heller. När jag sett nåt jag vill ha så vill jag ha det med en gång! Hatar och vänta hehe. Jag gillade alla designer på klockorna men speciellt dom i roséguld. Vem vet, kanske man skulle ta en tur till USA och köpa en när dom släpps där? Alla kommer ju säkert gå runt med dom vanliga som kostar typ 3000, men det är ju inte kul att ha likadan som alla andra. Man vill ju ha dom i 18karat liksom! Jag får flörta lite med min man så att jag får en i en försenad julklapp! 😉 Hehe. Eller vad tycker ni?
 

32 reaktioner på “LV och Apple”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *