FBF, Tattoos

Godmorgon på er!
Vilken underbar dag det är idag då! Fredag och allt, herregud vad denna veckan flög förbi! 😉 Jag skulle stolt vilja meddella att detta är en megastor dag i mitt och Filips liv. Förut när han vaknade så tog jag ut nappen och sa ”Säg mamma” och han svarade ”MAMMA”. Högt, klart och tydligt! Herregud jag blev så lycklig. 4 gånger har han upprepat det nu och först nu så Vet jag att han menar mig. Hihih.
I alla fall, jag tänkte att jag skulle berätta lite om mina två senaste tatueringar och vad dom står för.
Love  gjorde jag bara några veckor efter att jag träffat M för första gången. Jag blev tokkär i honom nästan med en gång (ni kan läsa om hur vi träffades HÄRoch ville visa hur stark min kärlek var för honom genom att tatuera ”kärlek” på min hand. Jag kan ju erkänna att denna tatuering var lite av en impulsgrej också, som mycket annat jag gör i livet. Men jag älskar den och ångrar inte en sekund, då den blev gjord under en period då jag svävade på små rosa moln och var nyförälskad. 
15.02.2012  Min kärlek för min man växte bara starkare och starkare för varje dag som gick (och den växer fortfarande och jag blir bara mer och mer kär för varje sekund som passerar) och det dröjde inte länge innan M tatuerade in datumet vi såg varandra första gången på armen. Jag kommer ihåg att alla tyckte det var så konstigt att man kunde tatuera in ett datum så kort efter att man träffats,. men vi visste ju att vi var rätta för varandra och att vi hade hittat varandras soulmate! Så det dröjde inte länge innan datumet var på min arm också.
Som ni vet så hände allt väldigt fort för mig och min man. Han friade när vi hade kännt varandra i 9 månader, vi gifte oss när vi kännt varann i 18 månader och födde Filip när vi kännt varann i 20 månader. Hihi. Så allting har gått superfort, men jag ångrar inte en sekund och jag ser fram emot att leva resten av våra liv tillsammas! <3
 
 

26 reaktioner på “FBF, Tattoos”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *