Walk-in-closet video

Då kommer en liten filmsnutt på min walk-in-closet. Det var inte det lättaste ska jag tala om för er eftersom Filip blev ganska trött på att vara med på film till slut. Men så är det ju med bebisar och den här pojken har en väldigt stark vilja! Men nu är det ju inte oss ni skulle få se utan garderoben, så varsågoda:
Lite extra info som jag inte får sagt på film:
-Walk-in-closeten är köpt på Ikea (ikeas pax-lösning) och är byggt upp på egen hand. Vi hade den extrema turen att den passade just detta rummet perfekt i storlek. Eller?? 😉
-Ja. vi har ”fel” färg på byxhållarna, dom är vita och skulle självklart varit brun/svarta, men vi har inte orkat byta ut dom än och om jag ska vara helt ärlig så stör jag mig inte på det, så dom kommer nog vara kvar ett tag 😉
-Som jag nämner i videon har jag en del skor (sålde och slängde kanske 70 par innan vi flyttade hit), mina favoriter ligger i lådor högst upp och där kan man finna märkesskor från mina favoritmärken, Prada, Christian Louboutin och Gucci.
-Jag skulle gärna haft en smyckeshörna någonstans här inne, är det någon av er som kanske har tips på hur det skulle kunna se ut? Eller kanske man bara ska hadet separat?
– Det är inte 100% färdigt här inne heller, utan lampan som står på golvet ska inte vara där och vi ska hänga upp spegeln på väggen. Sen kommer vi nog sätta upp lite krokar också där man kan hänga morgonrock och användna (men inte smutsiga) kläder.
Sådär, that´s it! Hoppas ni gillar det och så får vi se vad jag visar nästa gång. 🙂 Ha en underbar lördag! Kram!

37 reaktioner på “Walk-in-closet video”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *