Perfekt lördag

Godmorgon!
Igår var en helt perfekt dag, lik så många andra i mitt liv! 😉 Hihi. 
Som ni vet så har jag ju ett stort intresse för att måla, men så har jag varit i behov av lite fler typer av penslar, så därför ville min man att vi skulle åka in till stan och köpa det till mig.
Shit alltså, konst är ingen billig hobby vill jag lova. Bara några få penslar gick på 1000kr! Menmen, det är ju roligt så det är det värt! Tänkte bara att jag skulle uppmuntra alla bilförare där ute till att köpa elbil. Det är så sjukt smart när man ska in i storstäderna. Vi körde i taxi/buss fälten och kunde parkera mitt på Bogstadveien i Oslos – GRATIS! 😉 hihi.
Och vi stod inte bara graits mitt på den finaste shoppinggatan i Oslo, utan vi kunde dessutom ladda bilen också så at den var ”fulltankad” när vi var färdigshoppade! 😉 Hihi toppen va!?
Sen när vi var färdiga på stan så åkte vi hem och lunchade och drack kaffe i det fina vädret på verandan. 
Sen när vi fikat klart så satte jag mig och målade och vips så hade två timmar gått. Shit vad målning är rogivande alltså. Blev i alla fall klar igår, men jag blev väldigt missnöjd eftersom jag inte hade rätt penslar när jag började måla och det gjorde att jag inte var motiverad till att anstänga mig fullt ut i slutet heller. Men den är i alla fall klar, så kanske ni får se den sen. 
På kvällen sen så ville min man laga mat.
Det tog sin lilla tid, men fy fasen vad gott det var! Jag har nog aldrig ätit en så god soppa i hela mitt liv! Wow alltså!
Dagen avslutades sen med så massa mys i soffan och en tidig läggdags. 
Idag vaknade vi utvilade och är klara för nya äventyr denna strålande dag. Det känns nästan som sommar igen! Är det inte underbart! Sommar i September! I love it 😉

19 reaktioner på “Perfekt lördag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *