Färgstark

Vilken underbar dag det är i dag! Det är alldeles lagom varmt och härligt ute!
Hösten kan nog vara min absoluta favorit årstid. Visst, sommaren är underbar så länge den varar, men i slutet så är man faktiskt lite trött på värmen och längtar tills hösten kommer. Träden blir gyllene och hela världen blir så otroligt vacker att se på. Sen är det ju bara ett stort plus att man kan få klä sig i betydligt snyggare kläder än tisha och shorts 😉
Tror nog det är viktigt att vi har alla fyra årstider för att kunna uppskatta dom alla på sitt sett. Jag hade aldrig velat bo utomlands och ha sommar året runt, tror faktiskt man tröttnar på det.. 
På tal om något helt annat. Jag borde nog inte skriva så mycket om politik och mina åsikter här eftersom det är många som kan reagera starkt på vad jag tycker.. Men efter att ha sett resultaten från gårdagen så kan jag ju bara säga att jag tycker det är otroligt skönt att jag bor i Norge!! Ha en fin dag nu alla! Nu ska jag och lillen ta en fika på altanen. Kramkram!

26 reaktioner på “Färgstark”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *