Strålande dag som vanligt!

Godmorgon!
Som vanligt är det en strålande dag hemma hos oss! Eftersom vi vaknade 5.55 så har jag och Filip har hunnit leka och mysa massor på morgonen och nu har vi båda precis ätit frukost.
Så vad bjuder denna dagen på för en hemmafru och en liten prins? Hmm. Vi ska ut på en promenad hade vi tänkt och sen när M kommer hem så ska vi åka och handla inför veckan. Förra veckan skrev vi ett middagsschema som vi höll och det var urmysigt. Vi lagade mat tillsammans efter recept och myste med en middag när Filip hade somnat. Så det ska vi göra om denna veckan också. 🙂
Imorgon kväll så kommer min mamma hit. Hon ska jobba lite i Oslo och då passar vi på att träffas såklart! Det ska bli så underbart att ha henne här! Den största nackdelen med att bo i ett annat land är ju såklart att mina föräldrar är så långt bort. Men då blir det desto mer kärlek och underbara stunder när man väl ses! 😀 
Kram till er alla! Och jag vill så gärna tacka er alla som är så snälla och skriver så fina kommentarer om mina tavlor! Det gör mig verkligen glad och gör att jag vill måla mer och mer och mer. 🙂 Tack snälla!

11 reaktioner på “Strålande dag som vanligt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *