Före solen

Gormogon!
Idag bestämde chefen i huset att han ville upp samtidigt som sin pappa. Så klockan 5,45 så låg vi alla i sängen och myste, lekte och gjorde oss klara för den nya dagen. 
Så nu har jag suttit och läst igenom alla fina kommentarer jag fått. Alltså, jag kan knappt tro att det är sant när ni skriver så fint till mig om mina tavlor. Herregud, vem kunde tro att jag skulle få sån respons på det jag målar? Tack snälla! Jag är redan igång med en ny tavla, men den blir inte riktigt som jag tänkte från början, utan det ser nästan ut som en rymdtavla. Hehe. Vet inte riktigt hur det gick till, men ni får se när jag är klar! 😉
Ikväll kommer min fina mamma hit! Det ska bli så sjukt kul att se henne och ha henne här ett helt dygn! Imorgon ska vi åka in till Oslo på eftermiddagen, strosa omkring på stan och sen äta middag med min bror. Gud så mysigt!

16 reaktioner på “Före solen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *