Mamma

Godmorgon!
Nu är min underbara mamma här. Äntligen! Jag har alltid varit väldigt nära min mamma (och pappa såklart!) men det är nog först när jag blev mamma själv som jag verligen uppskattat henne! Hon är en sann förebild och det skulle vara en sann ära att få bli som henne ”när jag blir stor”. Hon är precis en sån mamma jag vill vara och vi har en sån relation jag bara kan be till gudarna att jag kommer att få med mina barn! Är det någon som har lyckats med den så kallade uppfostran så är det hon och min fina far.
Filip verkligen älskar min mamma och när han vaknade i morse (sov för övrigt mellan 18.20-07.45!!!) och såg sin mormor så log han och sträckte ut armana efter henne. Det var så underbart att se!
Nu sitter vi här och äter frukost, om en liten stund så ska vi ut och gå en långpromenad här hemma och sen efter lunchen så ska vi in till Oslo. Blir säkert en del shopping och sen middag på kvällen.
Det är superkul att så många ville vara med och vinna en av mina tavlor. Ni har fortfarande chans att fråga frågor idag också. Imorgon ska jag sätta mig och utse en vinnare av tavlan, samt svara på era frågor! 🙂
 
 

15 reaktioner på “Mamma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *