Middag i Oslo

Godkväll gott folk!
Nu kom jag precis hem igen från en supertrevlig middag i Oslo.
Vi träffade upp min bror och hans tjej. Vi ses inte så ofta även fast vi bor så nära varandra, men när vi väl ses så är det jättemysigt och vi har mängder att prata om! Vi åt p en restaurang som heter Døgnville och ligger vid Mathallen i Oslo. Supermysig restaurang som är kända för sina goda hamburgare och hemmagjorda norska glass/milkshakes.
Som ni kanske vet så är jag ett riktigt kakmonster och tog en brownie till efterrätt.
Mätta och belåtna gick vi sen en promenad till bilen och efter det åkte jag hem till min underbara man. Det har varit underbart att ha min mamma här. Hon är bäst!  Men vi ses snart igen för jag ska ju till Sverige redan nästa vecka!
Nu ska jag sätta mig och kolla igenom alla frågor jag fått och se om jag kanske kan få svarat på allt. Det kommer förmodligen bli en video med alla svar eftersom det blir för tråkigt för er att läsa svaren på ca 100 frågor!! Yeye. Hoppas ni har en toppenkväll! Kram och godnatt på er 😉

12 reaktioner på “Middag i Oslo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *