Sådan mor sådan dotter

Hej på er allihopa!
Idag har jag, Filip och min kära mor varit ute på en riktigt lång och härlig promenad på 2 hela timmar! Ni förstår, är det något vi älskar så är det att vara ute och gå. Det är så roligt att ha mamma här eftersom vi är så lika på alla sätt och vis. Vi älskar att gå, vi älskar popcorn (äter det nästan varje dag!), vi är klumpiga, slarviga, vi är envisa, hatar att förlora, älskar att vinna, blir arga när vi är hungriga, osv osv, listan är lång, men framför allt – vi har varsitt stort hjärta fyllt med kärlek för våra nära och kära och inte minst för varandra!
Nu ligger Filip och sover och vi håller på och gör oss iordning lite grann för att ta oss ner till stan. M kommer hem snart och passar på Filip så att jag kan vara lite barnfri ikväll när vi ska ut och äta. (btw, andra gången sen han föddes – jag älskar att vara med min son och lämnar han helst inte ur min åsyn)
Hoppas ni har en lika underbar dag som jag! Kram på er!

21 reaktioner på “Sådan mor sådan dotter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *