Svar på era frågor

Hejhopp! Då har jag svarat på dom vanligaste frågorna i en liten video, samt utsätt vinnaren av tavlan! Enjoy! 😉 

Här har jag även svarat på alla era frågor lite kortfattat:

#1 Mizca:

1. Varför tog du steget och flyttade till Oslo? Har du tankar på att återvända till Sverige igen?

Jag bestämde mig att flytta till Oslo när jag hade tagit studenten. Det var framför allt för att jag ville utväcklas inom modebranchen och det var lättare att få jobb i Norge. Jag trivs jättebra här och kommer förmodligen aldrig att flytta till Svrige igen.

2. Om du fick 10 miljoner, vad skulle du göra för dem?

Tro det eller ej, men jag är inte så pengakåt som folk kan tro. Pengar är verkligen inte allt och för 10 miljoner skulle inte mitt liv se så annorlunda ut. Jag skulle betala av lån och sen skulle jag kanske investera i det jag tycker är kul som för tillfället är målning. Tråkigt svar kanske men, that´s it 😉

3. Om du ser ett ensamt barn i skogen, ute på gatan, i en butik – vad skulle du göra då?

Jag skulle självklart gå fram till barnet! Ni kanske inte visste det om mig, men jag är väldigt omtänksam och har ett stort hjärta. Jag är alltid första man till plats om jag ser att någon inte har det bra.

#2 Angie:

Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år? Vad är dina drömmar och planer inför framtiden?

Om 10 år så hoppas jag att jag är lyckligt gift och har en lite större familj! Kanske jag har ställt ut en stor konstutställning och håller på att bygga vårt andra drömhus på Franska revieran eller nåt sånt!

#3 Anna Lopez:

Har ni tänkt något på hur många barn ni vill ha i framtiden?

Vi har faktiskt inte tänkt så jättemycket, utan vi tar det som det kommer. Men vi har såklart önskningar om att få ett syskon till Filip så småningom.

#4 Louise Berglund:

Tror du att ni skulle kunna flytta tillbaka till Sverige en dag?

Så som det ser ut nu så kommer jag inte det. Jag trivs otroligt bra med att bo i Norge och det finns ingenting som lockar mig med Sverige för tillfället och definitivt inte efter valet 😛

#5 Madde – Inte bara morsa!:

Ok, fråga, jag är ju ny här inne så min fråga är; Hur hamnade du i Oslo?

Som jag nämde tidigare så flyttade jag till Oslo på grund av jobb, plus att jag hade många vänner här.

#6 Therése Brötte:

Vart bodde du i Sverige innan du flyttade till Norge? Har du något arbete? Ifall du har det vad arbetar du med/som? Hur blev du så duktig på att måla? Har du övat eller är det en medfödd talang?

Jag bodde i Alingsås, en liten stad utanför Göteborg. Jag har för tillfället inget arbete förutom att vara hemma med min fina son och ta hand om vårat stora hus. Tro det eller ej, men det är ett jobb i sig! Plus bloggen då såklart, tar upp väääldigt mycket tid! Så man kan väl i alla fall inte kalla mig för ?arbetslös? 😉 Hur jag kan vara så duktig på att måla kan jag tyvärr inte svara på. Men min pappa och bror är väldigt duktiga också och jag ville skaffa mig en hobby så jag provade för några veckor sen och det verkade ju gå ganska så bra! 🙂

#7 Linnea Sandström:

Vilka bloggar läser du?:)

Vad betyder bloggningen för dig?

När började du blogga?:)

Ska jag vara helt ärlig så läser jag inte så jättemånga bloggar. Jag tycker att Blondinbellas blogg är intressant, hon fick barn bara två veckor innan vi fick och hon är en tjej med mycket bra åsikter. Samt att hon är drivande och lyckats med mycket så därför är hennes blogg väldigt motiverande och inspirerande att läsa!

Jaadu, jag började blogga i januari i år. Det var framför allt för att jag ville förvara alla minnen, tankar och bilder efter att jag fått barn. Plus att jag ville att min familj i Sverige skulle få ta del av det fina familjelivet jag levde. Sen i sommar så exploderade det och läsarantalet ökade enormt! Jag vet egentligen inte varför.. Men därför har bloggen ändrat lite mening, men den är fortfarande densamma och jag skriver om det som sker i mitt liv. Sen är det ju bara jättekul att det är så många som önskar att ta del av det!

#8 Pernilla Johansson:

Har du gått någon målarkurs? Du verkar ha kunskap av olika tekniker… eller är du självlärd?

Jag har inte gått någon målarkurs, förutom att jag läste konstlära på gymnasiet. Jag köpte färger när jag fyllde år i slutet av Augusti och så satte jag mig ner och målade.

Och nu älskar jag att måla! 😉

 

#9 Fredrik:

Tänkte svänga förbi Oslo i början av oktober ungefär. Lust att ses på en fika?

Självklart! Om jag inte är i Sverige då! 😉

#10 jennie:

Hur tänker du gällande uppfostran till erat barn?

och hur ser du på framtiden? hur tror du att den kommer se ut? 🙂

Den frågan är väldigt svår att svara på tycker jag. När man är nybliven mamma och aldrig varit med om det här tidigare så är det jättesvårt att veta vad som är rätt eller fel. Jag tror man lär sig allt eftersom. Men huvudsaken är att man ger mängder med kärlek och gör så att barnet känner sig trygg hos sina föräldrar, och det tror jag att vi har lyckats med!

Det här med framtiden är också väldigt svårt att veta. Jag ser ljust på framtiden och jag har självklart lust att våran familj ska bli ännu större, att vårt hus ska bli ännu större, hehe. 😉 Men vi får se, jag är i alla fall väldiigt optimistiskt och tror att framtiden har massor med roligt att bjuda på!

#11 Linnea Andersson:

Hur blev din blogg så stor?

Har du nå tips till en ny blivande bloggare?

Jag tänkte starta en helt ny blogg och vill gärna ha hjälp! 🙂

Jag vet faktiskt inte hur min blogg blev så stor. Det skedde liksom lite över natten. *Boom* sa det och så var det plötsligt fler som ville läsa om det jag skrev. Eftersom jag själv är väldigt ny i den här bloggvärlden så är det svårt för mig att ge tips. Men jag tror ju att det är väldigt viktigt att skriva underhållande, varierande och ofta! Lycka till! 🙂

#12 Malin:

Jag undrar: om du skulle behöva välja någon annanstans att bo, var skulle det vara då?

Om du/ni skulle skaffa ett husdjur, vad skulle det då vara?

Ska jag vara helt ärlig så skulle jag inte vilja bo någon annanstans är där jag bor nu! Vi köpte denna tomten på grund av det fantastiska läget och sen byggde vi ett hus, precis så som vi önskade att ha det. Så därför skulle jag inte vilja flytta på mig. MEN, det hade ju inte varit fel att ha ett hus i Frankrike Också 😉 Hihi.

Jag älskar hundar, så om vi någongång skulle ha ett husdjur så blir det en hund.

#13 Ida:

Om du fick välja en person att var en hel dag vem hade du valt?

Skulle du vilja ha fler barn?

Oj den var svår! Jag skulle nog vilja vara min son. Haha. Han blir alltid så gullad med och det ser så skönt ut att få ligga i vagnen och mysa medan dom vuxna går. Plus att jag hade fått sova när jag vill och hur mycket jag vill (något som bara mammor kan förstå hur uppskattat sömn är!)

Självklart vill vi ha fler barn! Minst ett syskon till filip, kanske två!

#14 Annelie:

1.Hur lång tid tog det för er att bli gravida?

2. Det bästa med att vara hemmafru?

3. Kommer du vara hemmafru för alltid eller har sdu något drömjobb som du kan tänka dig att jobba med?

4. Ska er son inte gå på dagis? Tänkte eftersom du är hemmfru 🙂

5. Bästa tipset för att överraska sin sambo med något fint?

1 Det gick fort! Vi bestämde att vi ville ha barn och tog ut min p-stav i början av Februari och blev gravida i Mars! 😉

2 Det bästa med att vara hemmafru är att jag kan göra precis vad jag vill och kan ta dagen som den kommer! Det finns ingen som kan bestämma över mig och jag får göra precis det som faller mig in för stunden. Plus att jag får vara med min son 24/7!

3 Så som det ser ut nu så önskar jag inte att göra något annat än att gå hemma. Men det är ett jobb i sig. Jag tar hand om huset, min son, min man, målar och bloggar. Så jag har att göra så det räcker och blir över 😉

4 Filip kommer börja på dagis i Augusti nästa år när han är 1år och 10månader. Vi ville att han skulle vara lite äldre innan han började dagis så att han kan prata lite och gå. Men självklart vill vi att han ska gå på dagis så att han får träffa andra barn och vuxna. Jag tror det är viktigt!

5 Oj, vilken kul fråga. Överraskningar är alltid så kul och min man är väldigt bra på att överraska mig. Jag är lite sämre med det tyvärr, men det uppskattas alltid att överraska med en hemmalagad middag med tända ljus när din man kommer hem. Eller kanske ge en härlig massage efter en lång arbetsdag. Min man brukar komma hem med blommor, köpa presenter eller tappa upp ett bad till mig med tända ljus när han vet att jag är sliten. Det finns massor med fina saker att göra för sin partner. Visa lite extra kärlek när den andra behöver det som mest!

#15 Tuva Emilia:

Brukar du läsa några andra bloggar på fritiden?

Vad tror du att du kommer att göra om 10 år?

Bästa tipset för att få en blogg att växa?

Som jag nämde tidigare så läser jag Blondinbellas. Och sen går jag in på lite random bloggar ibland.

Om 10 år så hoppas jag att jag håller på att bygga ett till hus, har fler barn och kanske planerar en stor fest för min mans 40årsdag hahaha! 🙂

Det är jättekul att ni önskar få tips från mig när det gäller blogg och sådär. Men jag vet faktiskt inte så mycket om det. Jag är själv väldigt ny bloggare och kan inte riktigt svara på varför bloggen blev så stor så snabbt! Men försök att uppdatera ofta och varierande! 🙂

#16 Marre:

Hur länge har du målat?

Är tanken att du ska sälja tavlor i framtiden?

Jag har målat ca 1 månad. Jag hade verkligen inte tänkt att sälja tavlor, det var inte därför jag började måla, utan jag gjorde det för att jag ville ha en hobby och något att göra för att roa mig själv när FIlip sover på dagarna. Men nu när jag insett att jag är ganska så duktig så kanske jag ställer ut på sikt. 🙂

#17 fanny:

Tack för en jättebra blogg! 🙂 Jag undrar om din man också är från Sverige, och vad hans ”historia” är. Hur hamnade han i Oslo osv.

Hihi kul att du är intresserad av min man och hans historia. Dock vill han inte vara en kändis i min blogg så jag håller faktiskt hans bakgrund lite hemlig. Men han är från Sverige och hamnade i Oslo pga jobb. 🙂

#18 Marie:

Har du någon utbildning & vad har du jobbat med tidigare?

Vilket land skulle helst besöka?

Var köper du dina kläder?

Jag har inte någon utbildning förutom gymnasie. Jag har jobbat inom modebranchen. Bland annat så har jag varit assisterande butikschef på Lindex.

Innan jag träffade min man så var jag ute och reste massor, så därför har jag besökt väldigt många länder och varit på dom flesta platser jag önskar att besöka. Men, ett land jag aldrig varit i är Ryssland, men dit har jag ingen större lust att åka heller. Hehe. Så hmm. Mitt svar blir nog att jag vill till Frankrike igen, jag älskar Frankrike och skulle gärna bo där när jag blir gammal och grå.

Jag köper mina kläder på olika ställen! Jag är en märkesfreak när det kommer till väskor och accessoarer, men när det kommer till kläder så kan jag köpa allt från H&M, Gina, Lindex till Gant och Burberry 😉

#19 Mikaela:

– Hur gammal är din son?

– Hur kommer det sig att du är hemmafru är det i samband med mammaledigheten?

– Vad gör du för att få dagarna att gå?

– Pysslar du med fler saker än att måla tavlor?

– Vilket är ditt drömyrke?

-Min son är 10 månader

-Ja, det startade så, men min mammaledighet tog slut i juli, men då sa jag upp mig på jobbet för att fortsätta vara hemma.

-Tro det eller ej, men mina dagar flyger förbi! Ibland fattar jag inte hur dagen kan gå så fort som den gör. Jag tar hand om min son, bloggar, målar, tar hand om hemmet, pysslar om min man, shoppar, promenerar, tränar, träffar vänner och familj. Dagarna går, tro mig! 😉

-För tillfället så är det målning som gäller, men jag älskar att pyssla med saker till hemmet också. Samt shoppa inredning om det nu räknas som pyssel 😉

-Mitt drömyrke är det jag gör nu. Jag älskar att skriva så därför bloggar jag, jag älskar att måla så därför målar jag och jag älskar att ta hand om mina pojkar så därför är jag hemmafru! 😉

#20 Scaniatjejen:

Får man fråga om vad som helst? I så fall skulle jag gärna vilja veta hur du och din fina man träffades? Din kärlek till honom och sonen strålar emot oss genom dina texter så det skulle vara kul att veta hur allt började.=)

Vad kul att det märks genom mina texter hur mycket jag älskar min man! Jag har skrivit tidigare om hur vi träffades men jag kan dra det lite kortfattat igen. Min man hittade mig av en slump på en dejtingsida på internet. På alla hjärtans dag så skrev han till mig och dagen efter så möttes vi på ett glas vin. Efter det har vi varit oskiljaktiga och det var definitivt kärlek vid första ögonkastet! 🙂

#21 Becka:

Varför blev det just Oslo?

Hur länge har du målat?

Vad får man inte missa om man besöker norge? 😀

Det blev Oslo pga jobb och att jag hade vänner som bodde här.

Jag har målat i ungefär en månad.

Man får inte missa Operan, Frognerparken, Karl Johan, Slottet, Holmen Kollen och Aker Brygge i huvudstaden. Men sen borde man besöka Hadangervidda och alla fina naturområden i resten av Norge. Mitt tips är att bila uppöver och stanna där man önskar för att bara njuta av den fina naturen!

#21 caroline ?:

– Vart ser du dig själv om 10 år?

– Vilken är din favoritfilm?

– Om du endast fick äta en enda maträtt för resten av livet, vilken skulle det bli?

– Vad är ditt drömjobb?

– Hur länge har du målat tavlor?

-Om 10 år hoppas jag att jag har en lite större familj, ett till hus och kanske en stor utställning med mina tavlor.

-Oj, den var svår! Jag älskar sorgliga filmer och gråter till det mesta. Den nya filmen ?The fault in our stars? var ju väldigt fin. Men sen är jag också en liten nerd och ääälskar filmer som ?Transformers?. Men nä, nu i skrivande stund så vet jag den bästa filmen jag någonsin sett är:

?Divergent?!!! Se den!!

-Oj det skulle nog bli tacos! För då kan man variera med massa olika gredienser varje gång! 😉

-Jag har målat i ungefär en månad

#22 Julia Andersson:

– Vad skulle du hitta på om du fick vara osynlig en hel dag?? 😉 den du!

Hihi vilken kul fråga! Men shit vad svårt! Jag vet inte helt vad jag hade gjort!

Hmm. Jag hade kanske åkt till Washington och gått in i Vita Huset. Oj vad tråkigt svar! Haha, jag får nog klura på den lite ;P

#23 Johanna:

Har du någon ”to do list” med saker som du vill göra innan du dör? I så fall, vad är det du vill göra?

Jag har faktiskt ingen sån lista utan tar dagarna som dom kommer och försöker njuta av livet dag för dag. Det kanske är ett tråkigt svar men jag lever verkligen livet och jag gör precis det jag vill göra just nu! Ett typiskt svar hade väl varit att hoppa bungyjump eller hoppa falskärm, men det skulle jag aldrig våga eller vilja göra heller för den delen! 😛 Det är ganska skrämmande att erkänna, men jag är så otroligt nöjd och skulle jag dö imorgon så skulle jag inte ångra någonting och jag skulle heller inte vara besviken att jag inte hunnit med att göra allt jag önskat. Mitt liv känns fulländat redan nu och det skrämmer mig lite ibland! Jag är så lycklig och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna ett sånt fint liv som jag fått! Hihi, ojdå. Nu babblar jag iväg. Kort sagt – jag är nöjd och har tyvärr inget speciellt jag vill få gjort innan jag dör! 😉

#24 Ylva:

Har du gått någon utbildning i teckning eller liknande?

Nej det har jag inte, utan jag har lärt mig själv.

#25 Johanna:

Fråga: vad är det bästa och det sämsta med att inte bo i Sverige ?

Det bästa med att bo i Norge är att landet styrs av en väldigt bra regering. Normännen är patrioter och älskar sitt land! Man är stolt över att vara Norsk och Norges nationaldag är en enda stor fest! Jag tycker det är hemskt hur det har blivit i Sverige att man ska behöva skämmas över att vara svensk 🙁 Det sämsta är att mina föräldrar bor i Sverige, jag skulle självklart önska att bo närmare dom.

#26 Alva:

Hur länge har du målat?

Jag har målat i en månad ungefär.

#27 sannafotografier.com:

Har du alltid gillat att måla? Är du självlärd eller har du gått någon kurs? Vad gillar du mest att måla? 🙂

Jag gillade att måla när jag var liten, men det är först nu jag har börjat att måla igen. Jag är självlärd. Jag gillar mest att måla natur. 🙂

#28 K-S:

Vilken är den finaste gesten du har gjort för en medmänniska?

Jag försöker att göra goda gärningar varje dag om jag kan. Men hm, för inte alls så länge sen så hjälpte jag en gammal man som trillade på gatan. Ingen annan hjälpte till, men jag sprang fram till honom och hjälpte han upp. Han hade brutit handen så jag hjälpte honom att ringa taxi som kunde ta honom till sjukhuset. Han skulle dessutom lämna en påse med saker i en byggnad så det gjorde jag åt honom så att han inte behövde tänka på det. Stackars man, hoppas att hans hand mår fint idag 🙂

#29 Åsa:

Här kommer min fråga, vad är du mest stolt över som du har gjort?

Detta är jättesvårt att svara på. Jag är stolt över väldigt mycket i mitt liv! Jag är stolt över att jag lyckats bära på och föda min son. Jag är stolt över att jag har en så nära och fin relation med min familj och nära vänner. Jag är stolt över att jag lyckats komma så långt i livet som jag gjort på bara 26 år. Jag är stolt över att vara mig.

#30 S&B:

Hur kommer det sig att du flyttade till Norge? 🙂

Pga jobb och att vänner bodde här. 🙂

#31 Patricia:

Eftersom jag är ny läsare så skulle jag vilja läsa ett lite längre inlägg med en sammanfattning om dig och ditt liv, din resa hur du hamnade i Norge och dina tankar kring det. Så det är kanske mer en önskning än en fråga 😉

Jag ska absolut försöka skriva om det en dag. Men jag kommer förklara ganska ingående i videon här också om hur jag kom till Norge, så kolla där 😉

#32 HL:

Om du kunde få tre önskningar uppfyllda, vilka skulle det vara?

Tre önskningar. Då skulle jag först börja med att önska att alla människor skulle bli godhjärtade och alla krig och elände tog slut. Sen skulle jag önska att alla människor kunde bestämma själva hur länge man skulle leva – alltså att man själv fick bestämma när man skulle dö. Och till sist så skulle jag önska att man kunde leva i en värld utan pengar där alla var rika och delade på allt!

Nu förstår ju jag att mina högsta önskningar inte är realistiska och en värld full med kärlek där vi delade på allt ALDRIG skulle fungera! Tyvärr!!

Så ska jag önska mig tre realistiska saker så skulle det vara – En Pradaväska, En Tesla och en frisk familj! 😉

#33 Helena Rahlenius:

Hur hamnade du i Norge ?

Hehe, det känns som att jag har svarat på denna frågan hundra gånger nu, men jag gör det igen: Jag flyttade hit pga jobb och att jag hade vänner här. 🙂

#34 Mikkis:

Vad tycker du mest om att göra på fritiden?

Vilket är ditt absoluta filmtips, alltså en film du känner att man verkligen MÅSTE ha sett?

Vad är dina framtidsplaner?

Vilka bloggar läser du oftast?

Jag älskar att måla och shoppa på min fritid.

Du måste se Divergent!!! 🙂

Mina framtidsplaner är vaga, men jag önskar att fortsätta leva det liv jag gör idag, fast med ett syskon till Filip kanske.

Jag läser framför allt Blondinbellas blogg. Sedan så Älskar jag att läsa nya okända bloggar. 🙂

#35 Jossan:

Det är säker flera som redan har frågat detta, men varför tog du steget att flytta till Norge, och vad/vilka är största skillnaderna mellan livet i Norge och livet i Sverige? Hur har du förändrats? Hur ser samhällena och vardagen ut jämfört med varandra?

Yes, du kan läsa svaren på dessa frågorna ovan och jag kommer också förklara i videosvaret hur och varför jag flyttade till Norge, samt skillnaden på länderna, så kolla gärna där är du söt 🙂

#36 Håkan:

Har du redan nu en uppfattning om barnuppfostran och vilka regler mm ni kommer att ha eller kommer du ta det som det kommer? Är du och din man överens?

Det är jättesvårt det här med uppfostran och jag tror bara att man får ta det som det kommer. Jag tycker att mina föräldrar har lyckats väldigt bra med mig och min bror så därför kan jag alltid ringa och be dom om tips och råd! Men huvudsaken är såklart att man har mängder av kärlek för sitt barn!

Och min son verkar ganska nöjd och glad va? 😉 Och självklart är jag och min man är överens,- alltid!

#37 Joakim Ramqvist Hallin:

Min fråga; Om du var tvungen att välja en annan tid att leva i, vilken tidsepok skulle du då välja?

Vilken rolig fråga! Jag hade verkligen velat leva på 50-talet. Jag tror jag hade platsat där som den perfekta hemmafrun! 😉

#38 Anna:

Vore roligt med en liten historia om hur du hamnade i Oslo och hur ditt liv såg ut nnan flytten till Norge… 🙂

Kolla videon som jag lagt upp. Där berättar jag om hur, när, var och varför jag flyttade till Oslo 🙂

#39 Emelie Ekman Lindqvist:

Vad har du för drömmar för dig och din familj?

Som jag nämt tidigare så är jag väldigt nöjd just nu och mina drömmar för familjen är självklart att vi ska vara friska och må bra. Sen är det självklart ett stort plus om vi kanske har möjlighet att bygga ett hus utomlands också kanske 😉

#40 Melissa de Wit:

Hur är det att bo i Norge om man jämför med Sverige?

Jag har svarat på detta tidigare plus att jag kommer att berätta lite mer ingående i videon, så kolla gärna in där! 🙂

#41 Eva`s blogg:

1. visste du att han var mannen i ditt liv direkt?

2. dina mål i livet?

3. hur viktigt är familjelivet för dig?

4. har du det liv du önskade dig en gång?

1 Ja det var kärlek vid första ögonkastet!

2 Mina mål är att jag ska fortsätta vara så lycklig som jag är idag. Ha en lite större familj och sen är ett mål att kanske få ställa ut mina tavlor en vacker dag! 🙂

3 Det är det viktigaste för mig! Familjen betyder allt!!

4 Jag lever verkligen mitt drömliv! Jag kunde aldrig föreställa mig att jag skulle ha allt jag önskat mig redan som 26åring!

#42 Matilda:

Hur länge har du målat? Målar du av bilder/motiv eller målar du helt fritt?

Jag är självlärd. Jag har bilder jag tar inspiration ifrån. 🙂

#43 Lalleli:

Ni har god dricka i Norge , har ni inge gott godis?

Jag älskar choklad och är uppväxt med Marabou, så därför tycker jag chokladen är är ganska äcklig (Freia heter den här). Sen är lösgodis väldigt speciellt för Sverige och dom har inte alls lika stort utbud här! Plus att det är sviiindyrt med godis! Ett kilo kostar 130kr!

#44  sandra:

När kom intresset för att måla upp?

Jag har alltid tyckt att det varit kul att måla, men har inte haft tid till det. Så det är först nu för en månad sen som jag börjat måla på riktigt. 🙂

#45 Matilda:

Vad inspirerar dig till bloggen?

När började du måla?

Hur hamnade du i norge från start?

Vad får du insperationen att måla ifrån, hur vet du vad du ska göra för nåt?

Det som inspirerar mig till att blogga är familjen. Jag vill gärna skriva om hur jag har det här i Norge, framför allt för att min familj och mina vänner i Sverige ska hänge med hur vi har det. Sen är det självklart motiverande att skriva när ytterligare några tusen människor har lust att följa 😉

Jag började måla för ca 1 månad sen.

Jag hamnade i Norge pga jobb och vänner.

Jag vet inte helt. Tycker det är kul att måla natur, det är så rogivande och vackert tycker jag.

#45 Veronica – var dig själv, för alla andra finns redan:

När blev du mamma och hur känns det att vara mamma? (:

Jag blev mamma för ca 10 månader sen, då var jag 25 år. Det känns underbart att vara mamma! Det är det finaste en kvinna kan få vara med om och jag är så lyckligt lottad att jag fick den stora möjligheten att bli gravid och få föda min fantastiskt underbara son! Det är omöjligt att förklara med ord hur det känns att vara mamma, man måste nästan vara mamma själv för att förstå. 🙂

#46 Moa Aregran:

När gjorde du din tatuering runt handleden och vad betyder den för dig? Har du någon mer personlig tatuering? 🙂

Jag har en del tatueringar, men den runt handleden betyder mest för mig. Det är datumet jag träffade min man för första gången. Han är mannen i mitt liv och han har verkligen gjort mig till en bättre människa och ändrat min syn på livet! 🙂 Så den tatueringen betyder såklart massor för mig!

#47 Emmy:

1. Vilket är ditt drömresmål och varför vill du åka just dit?

2. Hur tror du att ditt liv kommer se ut om 10 år?

3. Har du något livsmotto? Vilket är det i sådana fall?

1 Som jag nämde tidigare så har jag inte något direkt drömresemål just nu. Jag älskar Frankrike och kan gärna åka dit igen. Venedig hade också varit mysigt.

2 Ojoj denna frågan har jag svarat på några gånger nu. Hehe, se gärna tidigare svar och kolla in videon så ska du nog få svar på din fråga 🙂

3 Haha så jäkla löjligt men det är väl ?Fånga dagen? som är väldigt vanligt. Men jag tycker det är viktigt att fånga dagen och ta vara på varje minut man får leva i denna fina värld!

#48 Ditte:

Jag är ju en av dina klart äldre läsare och jag tittar dagligen in på din blogg och gläds över att läsa den och följa din vardag.

Är så faschinerad över ditt intresse och din talang för att måla och skulle väldigt gärna vilja vinna en av dem. Den med blommor påminner mig om så många saker i mitt liv; både glada och mer sorgliga saker. Men den har en plats i mitt hjärta. En stort plats.

Jag är ju delvis uppvuxen i Norge och har en del av mig finns kvar där och kanske är det därför jag lite extra gläds över att läsa om ditt ”nya” liv där.

Frågor ja? Svårt! Men; Vad är lycka för dig?

Lycka för mig är att få vakna upp men min fina son varje dag och att få vakna med hela min fina familj varje helg. Att få spendera tid med mina pojkar och träffa när och kära så ofta jag kan. Att vi är friska och mår bra. Det är lycka för mig!

#49 Patricia Jakob:

Då ställer jag frågan till dig, jag är själv en person som tycker om att vara positiv och tacksam för det jag har in i minsta detalj. Vad känner du tacksamhet för?

Jag är oerhört tacksam för att jag lyckats så bra i livet. Jag är tacksam för mina vänner och min fina familj. Jag är tacksam att jag har den finaste sonen i värlen och för att jag fick möjlighet att vara mamma!

 

18 reaktioner på “Svar på era frågor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *