Ni glömmer väl inte!

Ni glömmer väl inte att göra situps och plankan på dagarna? 😉
Nu menar jag såklart inte att alla måste göra massa situps och planka! Men jag började ju en 30dagars challenge för mig själv för lite över en vecka sen och jag är envis som attan så självklart håller jag fortfarande på! Jag mår så mycket bättre när jag rör på mig lite och har en stark core. Annars orkar jag seriöst inte bära runt på en tio kilos bebis hela dagarna! 😉
Jaja, i alla fall. Nu är det ju fredag och äntligen helg! Jag tror nog att alla känner så, oavsett om man har ett jobb, eller går hemma. Helger är speciella och fullkomligt underbara! Vi ska åka till stan senare och köpa lite fler dukar så att jag kan måla. Jag har fått lite beställningar så nu har jag en del att stå i och massor att måla över helgen! Jättejättekul! 🙂 Nu ska jag äta denna jättegoda mango- och laxpasasalladen till lunch.
Yum! Jättelätt att göra. Ta bara mango, gurka, chili, limeskal, fisksås och glasnudlar. Blanda ihop och stek lite lax och lägg på toppen. Mums! 😉
 

21 reaktioner på “Ni glömmer väl inte!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *