Fixardag

Godmorgon!
Visst är det härligt att vakna upp klockan 7 och känna att man har fått sova hela natten och känner sig fullkomligt utvilad? Så känner jag nu! 
Idag har vi lite fixardag här hemma. Det är helg och min andra halva är hemma och när vi är tillsammans så lyckas vi alltid få massor med saker gjort! Vi ska börja med en god frukost och göra oss i ordning så småning om. Sen tänkte vi vara på butikerna klockan 10.00 när dom öppnar. På så sätt hinner vi ca 2 timmars shopping innan norrmännen kommer och är fullkomligt galna och ska trängas! Hehe. Vid den tiden hoppas vi på att vara färdigshoppade så att vi kan åka hem och äta lunch. Och sen ska jag forsätta på ett litet hemligt projekt som jag påbörjade för några veckor sen. Om jag blir klar så får ni antagligen se resultatet i slutet av veckan som kommer! 😉 Spännande va?
Hoppas ni alla får en underbart fin lördag! Massor med kramar på er! 
 

11 reaktioner på “Fixardag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *