Min lilla ateljé

Hej på er!
Den här dagen har bara flugit förbi!! Jag skulle sätta mig för att måla en kort stund och rätt som det var så hade det gått flera timmar och dagen var liksom över.
Jag håller, för tillfället, på och färdigställer projektet jag påbörjade för ett tag sen. Ska bli så kul att visa er när det är klart! 🙂
Nu har Filip precis somnat och jag ska lägga mig i ett varmt bad, tända ljus i hela badrummet, lägga ansiktsmask och bara koppla av. Mina lördagar ser något annorlunda ut nu än vad dom gjorde för några år sen. Förr var jag alltid ute och festade på lördagarna och nu tar jag det nästan alltid lugnt här hemma med min familj. 
Får se vad vi gör efter jag är ren och go, 😉 Blir nog en film och massor med godis! Hoppas ni har en lika härlig lördag som mig! Kram på er!
 

6 reaktioner på “Min lilla ateljé”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *