Home alone

Hej på er!
Jaa, som rubriken lyder. Min man var tvungen att stanna på jobbet. Dom har väldigt mycket nu och idag var en dag då allt gick fel och han var tvungen att stanna. Jag har lagt Filip och nu sitter jag här alldeles ensam. Men, istället för att deppa över ensamheten så försöker jag njuta av den! 🙂 Jag har precis tränat lite här hemma med lätta vikter och gjort plankan!
Sen har jag duschat (såklart!) och lagat en supersmarrig fisksoppa! Jag vill ju att M ska ha nåt gott att äta när han kommer hem, plus att jag själv var svinhungrig!
Nu får vi se vad jag ska hitta på. Kanske jag sätter mig och målar lite, eller kollar tv, eller noppar mina ögonbry, eller plockar ur diskmaskinen, eller målar naglarna eller går och lägger mig och sover? Hehe. Möjligheterna är oändliga! What to do?! 

23 reaktioner på “Home alone”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *