You talking to me?

Godmorgon!
Den här coolingen bestämde sig för att ta sovmorgon idag! Så vi har faktiskt precis ätit klart vår frukost och satt oss på golvet för att leka lite grann och jag har suttit och chattat lite med bästis angående torsdagen. Vi ska ju ses redan då och jag ska få visa henne min hemstad! Det ska bli så himla skoj!
Bild på Elin och Filip från när hon var här och hälsade på.
Det ska bli skitkul att få ses redan igen! Så, som sagt så åker vi till Sverige på torsdag och jag stannar kvar där med Filip i 10 dagar. Min man åker tillbaka till Oslo efter denna helgen eftersom han måste jobba, men jag blir kvar för att umgås med min familj och träffa vänner. Det blir jobbigt att vara ifrån min man, men det ska bli skitkul att få lite miljöombyte och hitta på massa roliga saker som jag inte kan göra i Oslo! 
Hoppas ni alla får en förträfflig start på denna fina veckan! Massor med kramar till er! 😉

11 reaktioner på “You talking to me?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *