Ett år sen

Tänk att det är ett år sen jag och M gifte oss. På lördag firar vi ett års bröllopsdag. Att leva tillsammans i vått och torrt tills döden skiljer oss åt var det vi lovade varandra och det kommer vi verkligen att hålla eftersom jag inte kan tänka mig ett liv utan denna fantastiska man vid min sida. 
Jag var höggravid och vi gifte oss borgligt och det var alldeles perfekt för oss. Visst var det kanske inte så jag föreställde mig ett bröllop när jag var liten. Men när jag träffade mannen i mitt liv och bar på vårt kärleksbarn i magen så var det ingen tvekan om att vi ville ha det intimt för bara oss, vår familj och närmsta vänner.
Jag var svullen, gravid i vecka 35 och mådde egentligen inte helt hundra. Men den dagen var fantastisk, fylld av kärlek och en av dom bästa och vackraste dagarna i mitt liv! 
Martins bästa vän filmade hela vigseln och jag kan ju erkänna att det var nervöst nog att stå där utan massa publik. Jag hörde knappt ett ord av vad hon som vigde oss sa, utan tänkte hela tiden på ”När ska jag säga Ja? HUR ska jag säga Ja? Hur kommer det egentligen låta när jag säger JA!? Faan, jag skulle övat på att säga Ja!!” Haha. Och när jag väl skulle säga ”Ja” så lät det som att jag var en liten pojke i målbrottet Men det gör ingenting, huvudsaken var ju att jag inte sa ”Nej” 😉

29 reaktioner på “Ett år sen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *