Kallt kort och gott

Godmorgon!
Min kväll igår var inte alls så tokig faktiskt! Jag satte mig i min ateljé och målade i några timmar tills M kom hem. Och sen vid nio-tiden när han kom så myste vi i soffan. Jag värmde upp soppan och rostade lite ostmackor till honom. Stackarn hade jobbat 14 timmar och var helt slut. Så det blev ingen sen kväll utan vi gick och la oss i vanlig ordning klockan 22.00 😉
Idag vaknade vi precis och nu sitter jag kluven om jag ska orka mig ut på en morgonpromenad i kylan. Det är ju så jäkla kallt ute! Vad hände med värmen, nu är det ju närmare nollgradigt på morgonen. Men vi får väl klä på oss ordnentligt, det är alltid skönt att komma ut och få lite frisk luft!
Imorgon kommer jag släppa en liten tävling här på bloggen! Jag har målat som en galning den senaste tiden och nu äntligen är jag färdig med en liten miniutställning! Jag är så stolt och glad över den! 
Nä nu åker ytterkläderna på, ut på powervalk och sen situps! Häng på vet jag! 😉

12 reaktioner på “Kallt kort och gott”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *