Sminka, fixa, färdig!

Godmorgon på er!
Nu har jag sminkat mig, packat färdigt, ätit frukost, matat och fixat Filip och fixat klart allting för att kunna åka till Sverige!
Min man åker ju tillbaka till Oslo igen redan på söndag, men jag stannar över en vecka till! Så det blev mängder att packa faktiskt! Men mitt i allt så insåg jag att jag inte har någon snygg höstjacka!! Jag har bara massor med trenchcoats och en megasnygg vinterjacka. Men en kort, normal och snygg höstjacka kunde jag inte hitta. Så nu måste jag på shopping i Gbg när jag kommer fram! 😉
M släpper mig och Filip i stan och så ska vi möta upp min bästa vän Elin och min fina vän Sven. Vi ska ta en fika och umgås lite grann innan vi åker till mina föräldrar där vi ska bo under vår Sverigevistelse. Hehe det känns lite lustigt att jag åker ”utomlands” när jag i själva verket ska till mitt hemland.
Anyway. Hoppas ni har en fin torsdag så här långt så hörs vi, som vanligt, om en liten stund igen!

5 reaktioner på “Sminka, fixa, färdig!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *