En dag hos frissan

Finns det något bättre än att gå och piffa sig med sin bästa vän? 
 
När hon slängde i färgen så var jag minst sagt orolig att det skulle bli svart! Eller åtminstonde alldeles för mörkt!
Men det blev inte så tokigt sen ändå! Stephanie som klippte mig var superduktig. På både klipp, färg, styling och inte minst massagen jag fick under shamponeringen! Jisses vilken lyx. 
Nästan fyra timmar senare blev jag äntligen återförrenad med mitt lilla hjärta! <3
Så vad tycker ni om färgen? 
Hiss eller diss? 😉
Fint?
Nu ska vi åka och handla för ikväll ska vi äta middag och fira att jag fyllt år. Det var ju över en månad sen, men firningen har liksom blivit lite förskjuten eftersom jag inte mött mina föräldrar på så länge. Mamma var ju i Oslo ganska så nyss, men då var ju inte min pappa med. Men nu så! Nu är vi samlade! Undrar om jag kanske får nåt paket ikväll? 😉 Kram på er! 

29 reaktioner på “En dag hos frissan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *