Falkenberg spa

Herregud så fint det är här på Falkenberg spa. Jag och min mamma har varit här förut, men det är något alldeles speciellt att åka hit med sin man. Jag har precis kommit från min massage och sitter nu nyduschad på vårt fina rum och avnjuter ett glas rött.
Min man är fortfarande nere och får massage. Det känns så underbart att unna sig detta tillsammans. Nu ska jag göra mig i ordning och sen ta det lite lugnt här på rummet innan vår 4rätters ikväll. Jag kommer självklart skriva om hela spaupplevelsen och lägga upp massor med bilder imorgon! Men nu hoppas jag att ni förstår att vi vill mysa och inte tänka på någonting som har med teknologi att göra förän imorgon. 
Pusspusspusspusspussss <3

11 reaktioner på “Falkenberg spa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *