Klaga när man inte är nöjd?

Hej på er!
Vilken vacker höst det är! Färgerna på träden börjar verkligen komma fram och det är riktigt behagligt väder ute.
Vi tog en långpromenad till stan förut och shoppade lite grann. Jag hittade äntligen en höstjacka! Den var verkligen superfin och jag ska lägga upp bild sen såklart så att ni får se! En svart, snygg och stilren jacka – precis så som jag önskat mig!
Jag har sett nu på mitt hår att det bara ser brunt ut.. Jag skulle ju ha en ombre (med mörk hårbotten och ljusa toppar), men det kan jag inte riktigt påstå att det blev.. Får se om jag kanske kan komma tillbaka och fixa det, eller om jag bara ska ha det som det är. Helbrunt är ju också fint, men det är lite smått irriterande att man inte får det man ber om när man går till en frisör.
Hmm. Det är så svårt det där med att klaga när man inte är nöjd tycker jag! Vad tycker ni? Ska man klaga om man inte är nöjd? Tycker ni att jag borde vara nöjd med denna ”ombren”? Eller håller ni med mig om att detta är en helt vanlig brun färg?

19 reaktioner på “Klaga när man inte är nöjd?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *