Slut på friden

Jaa då var det slut på friden. Filip har blivit världens mest nyfikna pojke och kryper och drar sig upp överallt! Just nu har han fastnat för tidningskorgen och godislådan! Hehe.
Allt som är nytt är spännande! Speciellt tidningar och snören. Så idag när man är lite sjuk så får man leka med precis vad man vill! 
Det förvånar mig seriöst inte om han går nu vilken dag som helst. Han ställer sig i alla fall upp själv flera gånger om dagen och har väldigt svårt att sitta still. Min lilla going!
Det har varit massor med lek och en hel del vila på oss idag. Imorgon hoppas jag verkligen att jag är frisk för då ska jag till frisören igen. Jag var ju inte så nöjd med min ombre som jag gjorde, men nu ska dom rätta på den imorgon redan tack och lov! Så nu håller vi tummarna att det blir rätt denna gången. 😉

11 reaktioner på “Slut på friden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *