Tre dygn

Godmorogn!
Nu har det gått tre dygn sen Filip blev sjuk och det innebär i princip NOLL sömn för oss.. Denna natten har varit lite bättre men långt ifrån bra tyvärr.. 
Min pappa kunde hjälpa mig lite igår kväll och när Filip skulle läggas.. Men det är svårt för Filip är så mammig och det är nästan bara jag i hela världen som kan trösta honom. Så förlåt att jag klagar, men i natt gick mina ögon i kors och nu ligger jag här alldeles utmattad, förkyld och förstörd. Jag har noll ork i kroppen alls.. 
Konstigt egentligen att man klagar, tänk när Filip föddes! Då sov han aldrig mer än 2-3 timmar i sträck på nätterna. Hehe. Men man glömmer fort och blir mer och mer bortskämd med dom (i vanliga fall) bra sovrutinerna.
Idag blir det tyvärr inte heller mycket lek och ståhej på oss, men håller verkligen tummarna på att vi blir friska snart!!
Kram på er!

7 reaktioner på “Tre dygn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *