Uppryckning och storhandling

Hej på er!
Då har jag fått sova några timmar nu på morgonen så nu känner jag mig uppryckt igen! Äntligen! Det är inte kul när kroppen fullständigt saknar ork. Men i alla fall, nu har jag proppat i mig alvedon och ipren, så nu är det andra bullar! Vi ska åka och handla lite mat och godsaker!
Tack och lov brukar jag ha min hjälpreda med mig när jag handlar, vad skulle jag göra om jag inte hade Filip med mig som kunde dra vagnen liksom? 😉
Han är allt för go min lilla superhjälte! Han mår också betydligt mycket bättre verkar det som. Men för denna gången så får han nog stanna hemma och låta mamma sköta shoppandet. Jag vill ju inte riskera att han blir dålig igen såklart! Men han kommer definitivt vara saknad och jag vet inte riktigt hur jag ska klara av att dra vagnen själv! 😉 Hihi, jodå!
Det står glass, godis, halstabbletter, goda kalla drycker och massor med gosaker som man i vanliga fall borde låta bli! När man är sjuk får man verkligen äta vad man vill och är sugen på och unna sig det lilla extra! 😉

9 reaktioner på “Uppryckning och storhandling”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *