Fina fredag

Vad skönt det känns med helg eller vad säger ni? Det är något speciellt med dom här fredagarna. Även fast jag går hemma och varje dag är en ”ledig dag” för mig, så känns det ändå som att man går hela veckan och längtar efter helgen, och nu är den här! 😉
Vi kom precis hem från en långpromenad och en sväng på stan. Jag var tvungen att stanna och fota dom fina ankorna. Tyckte den vita var så speciell och fin. 🙂 Filip sov nästan hela tiden, helt raklång och utan napp. Hihi, han såg så söt och fridfull ut.
Nu är vi hemma igen och ska snart laga middag. Det blir lax med spinatpasta idag. Min pappa är borta över helgen så det är bara jag och min mamma hemma, så då står det massa tjejmys på schemat. Filip är såklart också med, men han lägger sig ju vid sjutiden och då blir det ansiktsmask, fixa naglarna och mysa med massa popcorn och tjejsnack. Min mamma är inte bara min mamma, utan min bästa vän också! 😉
Hoppas ni alla får en riktig toppen fredag! KRAM!

2 reaktioner på “Fina fredag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *