Du är unik!

Jag ville bara skriva ett inlägg om all denna vikthets. När man kikar runt bland bloggar, sociala medier och andra webplatser så dyker det titt som tätt upp en annons på någon måltid med lite kcal, en dryck utan några som helst kcal, ”så här går du ner i vikt” eller liknande. Vad är det med all den här jäkla vikthetsen? Fortfarande?!
Snälla ni, huvudsaken är väl att vi ska må bra? Att vi är friska och faktiskt får lov att leva? Varför måste vi svälta oss själva och vara smala? Varför är det egentligen så viktigt??
Jag tycker det är så konstigt att det ständigt ska vara sån vikthets. En av dom största njutningarna i livet är ju mat och dryck! Det är så tråkigt att det är så många flickor som känner sig tvingade att svälta sig själva för att nå upp till dom förvirrade ideal som är nu för tiden. Vi måste börja inse att dom flickorna på reklamen till absolut störst sannorlikhet är photoshopade! 
Här är bara en av tusen videos som visar hur vi kan ändra och trolla med hjälp av bildredigerarprogram:  
Denna videon har i alla fall fått mig att inse att inte alla modeller är så perfekta från start, utan man kan göra mycket med en dator! I framtiden kommer vi säkert inte ens ha mänskliga modeller längre eftersom tekniken går framåt och vi kommer säkerligen kunna göra animerande ”perfekta” människor utan att använda oss av mänskliga modeller i framtiden.
Jag tycker att vi borde vara glada och stolta över att vi alla är olika! Världen skulle vara tråkig om alla såg likadana ut, ha samma åsikter och tycka lika. Vi är olika, vi ser olika ut och det är det som gör världen vacker! Varje människa är unik och det är meningen att det ska vara så! Snälla, livet är för kort för att försöka vara någon man inte är. Var stolt över att du är ensam om att vara du !
Sen säger jag självklart inte att man ska hetsäta heller. Men det måste väl finnas något mellanting så att man mår bra. Huvudsaken måste ju vara i grund och botten att man mår bra, och jag tror inte att man gör det om det blir extremt åt något håll, heller inte att man hetstränar. Jag har själv varit väldigt extrem och ätit mycket och tränat och även haft perioder där jag bantat, men nu har jag blivit mer bekväm med mig själv och gör precis det jag vill och mår bra av. Jag äter det jag vill när jag känner för det och jag tränar lite grann för att må bra. Jag är bara den jag är och kan inte göra så mycket mer, men jag har slutat att påverkas av dumma reklamer och perfekta modeller, för det är bara dumt..
Det här är jag, utan smink, utan kläder, bara jag. Jag äter som jag vill, rör på mig som jag vill, gör det jag vill, jag är bara jag. Om ni gillar mig eller hatar mig spelar mig inte så stor roll för det är inte så mycket jag kan göra åt saken. Jag är bara jag och jag gillar mig! Jag tänker inte låta mig påverkas av yttre press och stress på att vara den perfekta kvinnan. Jag är bara mig och det räcker. <3

24 reaktioner på “Du är unik!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *