Tjejkväll här, grabbkväll hemma

Godmorgon! 
Igår hade vi en riktigt mysig tjejkväll. Vi lagade jättegod middag och bara pratade om allt mellan himmel och jord.
Inatt sov Filip hela natten för första gången på väldigt många dygn! Så nu friskförklarar jag honom från denna dumma förkylning! 😉 Jag själv är också så gott som frisk, så nu finns det inget som stoppar oss längre! 
Idag kommer vi garanterat vara ute hela dagen. Jag vill gärna gå och kolla på lite inredning och kanske shoppa lite till huset. Jag längtar lite efter mitt stora hus hemma i Oslo och min fina man som är där också såklart! Igår hade han grabbmiddag och tydligen hade dom badat i poolen (som vi stängt av värmepumpen till och är därför 13 grader!!) dom dårarna! Hehe, men dom får passa på att göra såna galna saker när jag inte är där! 
Nu blir det frukost och sen en mysig morgonpromenad med mor så stor! 😉 

4 reaktioner på “Tjejkväll här, grabbkväll hemma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *