Designdetaljer

Jag som trodde att det var jobbigt att hålla reda på Filip hemma i vårt stora hus, men här i mina föräldrars penthouselägenhet så är det hundra gånger jobbigare! Dom har så sjukt mycket designprylar överallt som man måste se till att Filip inte gör sönder!
Den här spegeln från Hermés som dom inte har satt upp än älskar han att pilla på. Nu har vi lagt undan den, men speglar är jättekul såklart eftersom han ser sig själv i dom! 😉
Alla lampor och ljusstakar är alldeles extraordinära på sitt sätt.
Min personliga favorit i lägenheten är denna skulpturen:
Visst är det kul att kunna ha massa fina saker framme, men med en liten bebis så får man nästan räkna med att en och annan sak går sönder tyvärr..

Men har man råd att köpa så fina saker från första början så har man nog att laga om det går sönder också. Eller köpa nytt! 😉
Nä, skämt åt sido. Det här helt otroligt vad snabb den här lilla busen har blivit! Och så nyfiken!! Man måste verkligen hålla ett öga med honom hela tiden så att han inte stoppar nåt i munnen, välter en kruka, drar sönder tidningar, välter skulpturer, gör sönder nåt eller äter jord. Och ja, allt detta har hänt IDAG. Hehe. Och då har jag ändå haft stenkoll hela tiden. Men vänder man ifrån en sekund så får man nästan garanterat räkna med att det sker en ”olycka”.
Nu ska vi äta lunch här hemma och sen ta oss ut på stan. Kram på er 😉

5 reaktioner på “Designdetaljer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *