Vägrade sova

Godmorgon!
Shiiiiiiiiit vad trötta vi är här hemma. Eller alla utan Filip som verkar vara den piggaste ungen i stan. I går vaknade han vid tio när vi skulle gå och lägga oss och sen var det kört. Han somnade bara inte om! Vi försökte med välling, vagga, sjunga, skaka sängen, låta han ligga själv en stund och skrika, vagga igen.. Ingenting funkade och vi försökte alla möjliga metoder ända tills han till slut somnade klockan 1.00!!!! Vi var alltså uppe och försökte få en trotsig bebis att somna i tre timmar! Vad fasiken kan detta bero på??
Han verkar inte vara så trött alls, utan springer gärna omkring och grejar. Så vi får väl se hur han är idag och hur det kommer bli att sova i natt. Han hade i och för sig en ny napp, kan det vara den som spökade? För så fort vi bytte till hans gamla vanliga då vid ett-tiden så somnade han med en gång..? 
Jaja, det här med bebisar är minsann ett mysterium! Vi skulle ju försöka bära runt han på tipspromenad idag, men det tror jag vi hoppar! Nu ska vi hälla i oss kaffe här hemma och försöka vakna till! 😉

7 reaktioner på “Vägrade sova”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *