Middagen klar

Så här brukar det se ut på eftermiddagarna när min man kommer hem! Här sitter hans fina familj och väntar med färdiglagad middag. Det är så lite som ska till för att man ska ha det hemtrevligt och mysigt hemma! Tänk att få komma hem till detta efter en lång arbetsdag, 🙂
Idag blev det hamburgare och det var som vanligt väldigt gott! Känns nästan som att hamburgare är ett säkert middagskort! 😉 
Nu är det massor med lek och bus här hemma och hundra procent uppmärksamhet till vår son innan han ska sova. Sen klockan sju när han har lagt sig så har jag och M egentid och känner jag oss rätt så blir det att se på en serie. Nu har vi börjat se Under the Dome som är en ny serie på Netflix, riktigt bra faktiskt!

15 reaktioner på “Middagen klar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *