Vi har sovit!

Godmorgon på er!!
Bilden är tagen hos mina föräldrar igår..
Nu har vi äntligen fått sova, och som vi har sovit. Det var nog det som behövdes, att få komma hem. Min man har varit uppe hos Filip några gånger i natt, men han har bett mig ligga kvar i sängen och sova.. Min underbara man, det är helt otroligt så fin han är!
Nu är vi i alla fall hemma, utvilade (fortfarande förkylda, men vi klagar inte ;)) och ska ta tag i denna dagen. Jag har några mail att svara på, men förutom det ska jag mysa med Filip, börja måla på en ny oljetavla. Jag märkte nu, efter att ha varit hemma hos mina föräldrars utsmyckade lya, att vårt hem fortfarande är ganska så tomt.. Så antingen vill jag åka och shoppa lite i helgen, eller så får jag måla något fint som vi kan sätta upp på väggarna. Jag har ju lovat er att filma hela huset, så det får väl vara dags med en video snart och då vill jag ju gärna ha det fint här! Så.. Vilket rum vill ni at jag filmar nästa gång? 

8 reaktioner på “Vi har sovit!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *