Lite om mig

Hej!
Tänkte att jag skulle avslöja lite fler konstigheter om mig så att ni får lära känna mig lite bättre.
1. Jag har brytningsfel och blandar nästan alltid ihop siffror och bokstäver när jag läser. Så väldigt ofta när jag ska upprepa siffror som står på tex ett kort så blir det nästan alltid fel. 93 blir 39 och så.. Jättejobbigt!
2. Jag har en förmåga att slarva bort saker. För tillfället så har jag tex ingen aning om vart min mobil är.
3. Jag Älskar att bestämma och är väldigt bestämd av mig! Vill jag någonting så får jag oftast det, för dom som känner mig vet att jag aldrig ger mig!
4. Jag äter choklad varje dag
5. När jag var liten ville jag bli journalist
6. Jag piercade min tunga när jag var tonåring, men tog ut den så fort jag växte upp 😉
7. Jag blir jävligt arg så fort det börjar kurra i magen! Min man bär typ alltid runt på någon sorts powerbar vid nödsituationer. Han märker när jag är nära att explodera och då trycker han den där energiklumpen i munnen på mig och så brukar det bli bra igen ganska så snabbt.
8. Har jag sagt att jag är klumpig? Om jag har det så är det ändå värt att nämna igen då jag är så klumpig att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det sker en liten olycka med mig dagligen. Antingen trillar jag, klämmer mig, skär mig, spiller eller säger nåt klumpigt. Jag är en riktig klumpeduns helt enkelt!
9. Jag kan spela piano. Väldigt bra faktiskt.
10. Jag tror på spöken och ett liv efter döden (eller inte ett liv, men att själen typ går upp och fortsätter leva, men att vår kropp dör)
 
 

11 reaktioner på “Lite om mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *