Bråttom

Godmorgon!!
OMG, detta är första dagen på jag vet inte hur länge, som jag har riktigt bråttom! Självklart sover filip till 8.30! idag och vi måste åka 9.30 till helsesyster på 10månaders-kontroll! 
Nu kanske ni som inte har barn tycker att en timma är all tid i världen, men det ska jag tala om att när man har en liten skrutt så är en timma som 5 minuter. Jag ska hinna blogga, sminka mig, klä på mig, fixa hår, äta frukost, dricka kaffe (JA, dricka kaffe är viktigt!!) , borsta tänderna och bara det hade ju tagit en timma, men nu måste jag dessutom gulla med Filip, byta blöja, klä på, mata (som inte heller är så lätt när han gallskriker och matvägrar), byta blöja igen, borsta hans två små tänder, sätta i bilstolen, Klä på mig själv kläder och ut från dörren! Men sen måste ni tänka på att samtidigt som jag ska göra alla grejer för min själv så måste jag samtidigt ha koll på Nikke Nyfiken som springer runt och drar i allt och måste se till att han inte klämmer sig i lådor eller skadar sig!
Phu! Det tar längre tid än vad man tror så nu måste jag definitivt slita mig från datorn så att jag inte kommer allt för sent till kontrollen! ;D
Hörs sen fina ni! KRAM

9 reaktioner på “Bråttom”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *