Familjen Perfekt

Hej på er!
Morgonen var stressig som attan, men jag lyckas ändå alltid vara alldeles för tidig och fick sitta och vänta en kvart innan det var våran tur! Men det gör ingenting, jag är mycket hellre tidig än sen. Skulle aldrig låta någon sitta och vänta på mig, tycker det är fruktansvärt respektlöst, så därför ser jag till att Alltid vara i tid! 😉
Det var jätteskönt att få komma till jordmor/helsesyster/barnmorskan och göra en 10månaders kontroll. Det var ingenting speciellt vi skulle göra idag, mer än att väga, mäta och prata om hur Filip mår om dagen. Han följer kurvorna på pricken och är en helt normal bebis till utseendet och så som det verkar på jordmor så är hans beteende väldigt normalt för den åldern han är i också. Han är med andra ord helt normal! Fast i mina ögon är ordet ”normal” väldigt fel, för jag tycker att min son är alldeles perfekt, unik och fantastiskt – allt annat än normal! Han är min ögonsten, mitt allt!
Ååå min lilla älskling! Jag tar nog tusen bilder varje dag på den här goingen och jag har inte tagit en enda bild som jag inte tycker att han är gudomligt söt på! Samma med min man, han blir också alltid helt perfekt på bild (men tyvärr tillåter han mig inte att visa er hur fin han är allt för ofta). Självklart är båda mina pojkar lika perfekta i verkligheten som på bild! ;D Hihi. Skulle nästan kunna kalla oss för Familjen Perfekt! 😉 Lol, detta kommer jag garanterat få äta upp! 😉 Men jag är så stolt och nöjd över min fina familj och jag vill bara skrika ut över hela världen hur lycklig jag är!! <3

11 reaktioner på “Familjen Perfekt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *