Överskottsenergi

Godmorgon!
Som jag sagt tidigare så är ingen dag den andra lik, så bara för att man fick sova förra natten så betyder inte det att man får det natten där på. Nej, nej, nej, för i natt ville Filip inte sova igen och klockan 5.50 ville han upp och hoppa. Men det gör mig ingenting alls! För då får jag massor tid idag till att göra roliga saker!
Av någon konstig anledning så har jag mängder med energi och hade därför tänkt att träna lite på morgonen. Men inte på gym, utan här hemma. Jag tänkte göra det jag kan liksom. Lite situps, lyfta mina 4kg vikter lite upp och ner och så får det vara bra 😉 Smart att passa på för en gångs skull när man har överskottsenergi!
Filip är såklart med och hejar på 😉
Btw, jag körde ju en 30dagars challenge på magen. Men själv var jag ju sjuk så jag fick inte gjort plankan och situps varje dag. Jag tror dessutom att jag tog i lite med 100situps och 3min planka. Det är alldeles för tufft! Så nu ska jag köra på nytt tänkte jag och provar med 1 minut planka, varannan dag! Nån som är på? 😉
Detta är alltså för välmående och ingenting annat! Jag tycker det är lite kul att motivera och tävla med mig själv, så jag tvingar absolut ingen att bli med på mina påhitt! 😉 Kram på er!

10 reaktioner på “Överskottsenergi”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *