Smart idé

Vad gör man om man inte har någonting att göra? 😉 Jo, man sorterar kilovis med godis in i portionspåsar! Smart va? Så nu har vi en påse med godis, varje lördag ända till januari!! Wiihoo! Så himla smart tycker jag att jag var nu! Annars går man baa och småplockar hela dagrna i ända och tar slut på allt godis på en vecka. Får se nu om min smarta idé om att ta en påse i veckan håller i sig. 😉
Känns som att denna dagen är väääääldigt lång, men om några få timmar så kommer M hem och då ska vi åka till stan och kolla på lampor till huset. Vi har fortfarande inte lampor i alla rum och det märks att det saknas nu när det börjar bli mörkare ute. Jag vill så gärna hitta någon fin taklampa till hallen uppe och sovrummet, det är i alla fall prio ett! Hoppas vi hittar nåt fint. 🙂

11 reaktioner på “Smart idé”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *