Start på dagen

Godmorgon!
Vilken lyx det är på lördagar när man får vakna upp med sin fina famlj och att bara kunna ligga i sängen och dra sig, mysa och gosa. (i alla fall så länge som lillpojken har lust ;))

Nu har min man precis tänt massa ljus i hela huset och hoppas på att värmen ska komma. Vi har en peis, men vi har fått fel del till den  så vi kan inte elda förän om ca 3 vekor! Brrr. Och det är en värmekälla vi har här i huset, så därför blir det lite kallt på morgonen. Men, det fixar vi fint med lite värmeljus! Och visst är det mysigt ;D

Så nu sitter vi här och dricker kaffe för att piggna till lite smått. Btw, har ni sett hur jag sitter med mitt ben? Så har jag gjort ända sen jag var pytteliten. Jag sitter så jämt, när jag äter och så fort som jag sitter på en stol egentligen. Alltså när jag är hemma! Haha, inte när jag är på restaurang eller hemma hos folk, jag vet ju hur man sitter ordentligt såklart, men hemma får man göra som man vill, eller hur? 😉
Idag ska vi åka till Strømmen storsenter för lite shopping! Vi hittade inga lampor igår tyvärr när vi var ute och letade, men vi hittade däremot en riktigt fin lampbutik som ligger i Strømmen så idag åker vi dit! 😉
Btw gjorde en film igår, den lägger jag upp ikväll! Lovar! 😉
WOW! Efter att vi varit uppe en liten stund så såg jag hur hela rummet blev rosa/orange och sprang till fönstret för att se vad det var. -Soluppgången. Jisses vad fint! Världen är så oerhört vacker, det är helt otroligt så fint. Det är stunder som dessa som man verkligen sätter pris på att man lever. Ni tycker säkert att jag är tokig, men jag tycker att naturen och våran värld är helt mållös vacker…

20 reaktioner på “Start på dagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *