Vi hittade

Hej på er!Nu har vi äntligen hittat den perfekta lampan till matsalen! Tjohoo! Det tog oss väldigt många dagars letande och sökande efter den perfekta lampan, men nu är den äntligen funnen! 😉 Vi ska bara landa här hemma först och hänga upp den, men sen när allt är klart ska jag ta bild så ni får se. Superfin är den!
Förutom att kolla lampor så har vi även sprungit runt i andra butiker och fikat på Jordbærpikerna som är vårt favoritcafé!
M satt och letade efter lampor och lampbutiker på mobilen när vi fikade. Konstigt nog är det nästan lättare att internetshoppa nu för tiden istället för att gå i butiker. Det är så jäääkla mycket folk i köpcentren och på stan att man nästan bara går och irriterar sig på folk när man letar efter grejer.. Men till slut hittade vi en butik i alla fall med den perfekta kristallkronan. <3
Hur kommer det sig att jag alltid gapar när jag ska mata Filip? Hehe, det är som att jag tror att hans mun ska öppna sig om jag öppnar min på mig själv 😉 Ibland funkar det ju faktiskt också! 😉

 

5 reaktioner på “Vi hittade”

 • Carina skriver:

  fin blogg. Kolla gärna in min och släng en kort kommentar. Tack på förhand. Ha en vacker dag 🙂

 • Camilla skriver:

  Det känner jag igen från när mina barn var små även fast det är många år sen.

 • Enja skriver:

  Är ju ingen expert, men barn lär sig ju genom att härma från sina föräldrar. Lite monkey see monkey do. Autistiska barn är lite annorlunda i det fallet, de härmar inte efter sina föräldrar på samma sätt, har med deras svårigheter att tolka sociala situationer att göra. Väldigt gullig bebis, hoppas jag får en sådan när jag är lite äldre 🙂

 • Åsa skriver:

  Hihi, lite sesam öppna dig med matningen där 🙂

 • Madde skriver:

  Skönt att hitta det man söker Under 2 års tid har jag letat kökslampa utan resultat 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *