Matsalen

God kväll kära läsare!
Jag har ju lovat att visa alla rum i vårt fina hus, men tar som sagt ett rum i taget. Ikväll får ni se platsen där vi äter, kan man kalla det matsal? eller dining area kanske? 😉 Vet inte, men här får ni se i alla fall:
Vi försökte att fånga den mysiga stämningen på bild, men lyckades väl sådär. Det ser i alla fall väldigt fint ut i verkligheten och vi är supernöjda med vår matplats!
Stolarna är väldigt bekväma och det var ett stort krav vi hade när vi var på jakt efter möbler. Vi ville att man skulle kunna ha gäster och sitta vid matbordet länge utan att få ont i rumpan och behöva flytta sig till en soffa. Dessa stolarna höll verkligen måttet vill jag lova! Ståtliga och vackra är dom, vilket är en superbonus också såklart!
Så här ser det i alla fall ut än så länge. Vi har knappt fått upp någon konst på väggarna och vi har fortfarande inte fått helt ordning här hemma. Men vi bor in oss och köper lite möbler hipp som happ. Det känns helt underbart det lilla vi har fått till i alla fall och vi kunde inte varit mer nöjda över resultatet!
Så vad tycker ni? Hiss eller diss? 😉

23 reaktioner på “Matsalen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *