Typiskt för oss

Som ni vet så är jag inte hel utan min bättre halva. Min man, mitt allt, min ögonsten. Våran kärlek för varandra är så djup och stor så nu tänkte jag att jag skulle dela med mig lite om vad som är typiskt för oss! 😉
1. Vi säger till varandra, minst en gång om dagen, hur mycket vi älskar varandra <3
2. Jag kallar min man för Bobo
3. Vi småtjafsar aldrig och bråkar extremt sällan. Jag kan räkna på en hand hur många bråk vi haft sen vi träffades.
4. Vi är tondöva och sjunger ohyggligt fult. Hehe. Stackars lilla Filip som måste lyssna på oss när vi ”sjunger” för honom. 
 5. Vi är båda ärliga och säger exakt vad vi tycker, rakt ut. (jag tror att det är en stor orsak till varför vi aldrig bråkar, vi vet exakt vad den andra tycker och menar, så det blir aldrig några missförstånd och vi vet precis var vi har varandra)
6. Vi älskar våran son och familjen är alltid Prio 1!
Bild från nyårsafton 2013, Filip var 1 månad gammal. <3
7. Vi är helst hemma, bara familjen, på helgerna. Vi är egentligen väldigt sociala, men sen vi fick barn så har våran familjetid blivit betydligt mycket viktigare för oss än att vara ute och socialisera.
8. Vi pussas hela tiden. Vi älskar att pussa varandra. 🙂
9. Vi älskar lyx, bra kvalitet och exklussiva märken på allt, kläder, skor, accessoarer, resor, hotell, you name it! Bara det bästa duger 😉
10. Vi gillar att överraska varandra, visa att vi uppskattar varann genom fina, romantiska gester. Till exempel som att överraska med blommor, goda middagar eller presenter.
 
Ja, det där var lite om oss. <3

6 reaktioner på “Typiskt för oss”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *