Mammaträff

Godmorgon på er!!
Hoppas att ni alla har sovit gott för det har vi! Filip sov från 19-08.00 idag så vi är väldigt utvilade och happy! Jag skulle ju sluta med sockret igår och det gick faktiskt bra. Jag var lite sugen på choklad när min man tog en chokladboll till kaffet på eftermiddagen, men efter han hade ätit upp den så kändes det bättre. Hehe. Och idag känns det riktigt bra faktiskt. Hoppas verkligen att detta ger några bra resultat pål min dumma hy..
I alla fall, idag ska vi träffa min väninna Threrese. Vi jobbade tillsammans förut och under den tiden pratade vi massor om hur det skulle vara att skaffa barn och strax därefter var jag gravid. 😉
Här är en bild på Therese och Filip från när vi träffades senast och då var hon gravid!! Tjohoo. Och nu har hon en supersöt liten pojke. Så himla underbart!! 😀 <3
Så idag ska vi träffas och äta lunch i Jessheim och sen ska dom följa med hem till oss. Så himla mysigt att vi båda är mammor nu. Jag är så glad för hennes skull! Therese är verkligen en underbar tjej och hon förtjänar det bästa, och vad kan vara bättre än att få bli mamma? -Ingenting! 😉 Hihi. <3

3 reaktioner på “Mammaträff”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *