Mysig dag

Idag har vi verkligen haft en supermysig dag med min väninna Therese och hennes underbart söta son, Ludvig. Vi började med att äta lunch på Jordbærpikerna och där satt vi och pratade länge. Det var så kul att få höra Thereses födselsberättelse och tiden som nybliven mamma. 
Man kan ju lugnt sagt säga att Therese är en superwoman! Hon kände inte av värkarna och tog ganska lätt på det, men insåg att det kanske var dags att föda när hon kände att hon behövde pressa. Så det blev lite akut med ambulanser till sjukhuset! Jisses! Vilken historia! 😛 Själv trodde jag att jag skulle dö av smärtor när jag kände första värken, hehe, så där kan man snacka om skillnad på smärtnivå! 😉 För er som har lust att läsa om min förlossning – klicka HÄR! 😉
Det var så kul att se hur Filip reagerade med en annan bebis. Han var så glad och ville gärna ta på och verkade intresserad och nyfiken. Så gulligt! Och vad mycket det är som händer på bara några månader! <3
Efter vi lunchat så åkte vi hem till oss och umgicks lite. Det var så kul att träffas så det här får vi göra om snart! 😉
Nu är jag och Filip själva i det stora huset. M är ju borta i natt så det blir första gången vi ska sova själva.. Uff, hoppas det kommer gå bra och att Filip sover hela natten. Jag är ju så jäkla mörkrädd så jag hoppas inte att jag måste upp och springa när det är kolsvart ute.. Får hålla tummarna på att det kommer gå bra!

3 reaktioner på “Mysig dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *