Otrohet

Mina fina älsklingar..
Jag trodde faktiskt att det skulle gå bra att vara ensam hemma och sova ensam utan min man. Men uff, det är inte kul alls. Man kan ju lugnt säga att jag trivs bättre med att vara tillsammans än ensam. Hur tusan klarade jag mig förr i tiden när jag var singel? 
Typiskt nog kom jag över en artikel som handlade om otrohet precis. Det var en man som skrev att Alla män är otrogna, det ligger tydligen i vår natur och vi tjejer som tror att våra män är trogna är bara naiva och borde öppna ögonen för verkligheten. Hehe, sådär kul att läsa när man sitter här ensam hemma. 😉
MEN, jag anser att denna mannen är väldigt dum och självklart kan han inte prata för Alla män där ute. Han har uppenbarligen inte fått uppleva äkta kärlek och har antagligen bara massa pinsama players till vänner som kommer att vara ensamma hela livet på grund av hur illa dom behandlar kvinnor.
Jag tror såklart att det finns väldigt många män som är otrogna och jag tror säkert det är minst lika många kvinnor som är det! Men om man är otrogen mot sin partner så är man ju inte menade att vara tillsammans.. 
Jag tycker att folk som är otrogna är så otroligt själviska och känslokalla. Jag förstår inte hur man kan vilja såra sin partner så innerigt. Speciellt inte om man har barn tillsammans.. Det förstör så mycket och jag tycker inte att någon borde finna sig i det..
Nu har jag turen som har hittat den perfekta mannen och ni kan kalla mig naiv och dum, men jag VET att min man aldrig kommer att vara otrogen mot mig. Vi kan verkligen lita på varandra och jag vet att han bara har ögon för mig. Jag är så säker på honom som man kan vara och det var det som gjorde att jag ville gifta mig med honom. Jag vet att vi är menade för varann och att han är mannen i mitt liv! Jag bara vet det. <3
Nu ska jag natta Filip och sen ska jag själv gå och lägga mig i min stora Kingsizesäng.. ensam. Phu, varför köpte vi en sån gigantstor säng för? Aja, godnatt på er! 🙂
 

12 reaktioner på “Otrohet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *